Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

velmi správně...měna a to jakákoliv měna nikdy není zodpovědná za chování lidí.......je to jen mrtvá měna.....a sama o sobě nemůže nic učinit..jen lidé něco dělají........a jestliže tedy někteří dávají vinu EURU za špatné vedení ekonomiky v některých státech, pak to ovšem znamená, že říkají, že lidí tam žijící jsou natolik neschopní vlastní myšlenky, že jim jejich jednání diktuje měna...........

Jinak řečeno, my máme u nás doma asi tak 800 000 lidí v exekuci..a je nutné říci, že tito lidé za to nemohou, protože za to může špatná koruna..tedy měna........a proto je nutné všechny tyto exekuce zrušit a pochopitelně se vzdát koruny, která je takto vysoce negativně aktivní......ŽE?

KDO TAKTO MYSLÍ není ekonom ale jen veliký hlupák ovlivněný nesmyslnými výroky Klause o euru.

Takovýchto debat na ochranu eura jsem vedl mnoho a to již několik let. Jste první, kdo vidí situaci lépe než asi 95% české populace. Konečně někdo.

Výroky o špatnosti Eura jsou jen emočně laděné výroky, které mají v lidech vznítit nenávist proti EU....Jedná se o dlouhodobou plánovanou a perfektně provedenou mediální manipulaci po celé Evropě...............a vyvstává tedy otázka, kdo měl dost financí na to, aby takovouto akci dokázal vést po dobu více než 15 let ve všech evropských státech...protože tato nálada není jen u nás ale kdekoliv.........protože tato akce znamená uplatit množství vysokých autorit, aby lidem vykládaly ekonomické nesmysly jako to Klaus dělal u nás........a ještě dělá.

je to celé jen a jen o psychologii a o pomatení národů ve prospěch jiného národa, který si tuto akci vymyslel, a zaplatil...........Klaus dostával odměny za totálně nesmyslné přednášky v AMERICKÉM iNSTITUTU CATO, ze kterého ho vyhodili, když už po své světoznámé amnestii ztratil funkci hlásné trouby u nás doma........

a proto také musel nastoupit jako je ho pokračující hlásná trouba jeho syn............a tak dále.............

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS