Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den , k té Africe ....někde jsem četl , že by stačilo zavést všude elektriku a dát jim televizi .

0 0
možnosti

Ten zajistí pouze zapojení afrických zemí do mezinárodního obchodu. Snížení bariér, žádná cla. Hlavně ne dotační programy.

Zdroj:https://lubossmrcka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738416

Velice naivni ! Vzdyt Afrika nema s cim obchodovat. Ani si to co maji nedokazi vytezit. A cizinci tam maji strach ze znarodneni (Zimbabwe).

0 0
možnosti

Tak jsem chvíli hledal to vychvalovanou porodnost USA. Rozhodně to moc vychvalovaný vzor není. Údaje některých článků se malinko liší, ale ne podstatně. V r. 2018 nejnižší porodnost za posledních 30 let a ke zděšení demografů poslední 4 r. rapidně klesá, ač ekonomika je stabilní a stoupá. Tak si myslím, že ty vaše zaručený a doporučený důvody moc nefungují.

0 0
možnosti

Maličkost jsem zapomněl, porodnost na ženu v r. 2018 1,76.

0 0
možnosti

Zajímalo by mě, jestli průměr dvou dětí je v USA ve všech skupinách obyvatelstva.

Proč se ptám? Někde jsem viděl článek, že se může v brzké době stát, že z United States se stanou Estados Unidos.

2 0
možnosti

Nu, pokud narážíte na Hispánce, tak ano, jejich podíl na celku roste nejrychleji, ale to je nejen porodností, větší vliv má struktura přistěhovalectví. Porodnost u bílé populace v USA je nižší, než u populace černé barvy pleti, ale zde ten rozdíl není velký. Porodnost u Hispánců je podstatně vyšší. Nicméně je prokázno, že v podstatě v pouze první přestěhovalecké generaci - v rodinách s mnohogenerační tradicí je porodnost blízká černošské populaci. To je podobné, jako ve Francii. První generace přistěhovalců například z Alžírska nebo odkudkoliv jinde se porodností blíží původní vlasti, druhá se již porodností blíží nové zemi.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS