Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Někteří lékaři tvrdí něco jiného. A kdo z nich má pravdu?

0 0
možnosti
JZ

Zbytečné vysvětlování, oni už mají jasno a nepohne s nimi ani mlácení šanonem s výdaji a příjmy do hlavy.

Jak se do jejich pomatených představ o světě ještě zamotají peníze, které můžou závidět, je konec.

1 1
možnosti
Foto

Ja jsem clanek pochopil tak, nemocnice na covidu nevydelaji, jenom optimalizuji kratkodobe ztraty... Mne z clanku vyplyva, ze autor mezi radkami vysvetluje, ANO na covidovivych luzkach lezi vic a dele pacienti jak je to nutne, kvli tomu ze potrebuji snizit vypadky lukrativnych operaci. Neni resenim to ze nemocnice prestanou kratkodobe optimalizovat, na zaklade ceho bude mit vladnych restrikci, a zaroven budou mit prostor na vic operaci, na kterych nemocnice strednodobe/ dlouhodobe vydelavat?

0 0
možnosti
MK

Autore diky za članek. Ale místní komunitu stejně nepřesvédčite. Ten hlavní byznys špitálů je už dávno v operacích čím složitější tím dražší. To ostatní je jen nutné zlo.

2 0
možnosti
TM

Nemám pocit, že se to vylučuje. Žy vydělá několik relativně malých okresních nemocnic neznamená, že tak funguje systém. Ale hlavě nejméně jednou se v tom textu mluví o zisku a zjevně jsou myšleny výnosy, což je přece jen rozdíl. A tu mluvčí Motola někde vysvětloval ředitel Ludvík - odpovídala na otázku, kolik dostali za covidové pacienty, nikoliv jaký byl zisk z covidových pacientů. Zmínil to v rozhovoru někde na Seznamu nebo tak. Podle něj na tom Motol provařil v řádu stovek milionů.

1 0
možnosti
LS

Uklízečka epidemioložka u mě v práci ví stejně svoje. Na ní si jen tak nepřijdete. Četla pravdu na fejsbuku.

1 1
možnosti
AK

p.Smrčka,tak proč jim pojišťovny dávají na covid náhradu 65tisíc a něco??Stačí mít dvě lůžka a za týden máte majlant,jenže to si každý musel nejprve zjistit,že!!

1 3
možnosti
TM

Jste fakt takový mimoň a dutá hlava nebo ze sebe mimoně a dutou hlavu děláte? Četl jste ten text? Přesně o tom je.

6 0
možnosti
Foto

J89a73n 34Š61i96k

1. 3. 2021 13:43

Děkuji za článek, v němž uvádíte důležité souvislosti, které těm, co všechno ví a v ničem se nemýlí, tak nějak unikají. Hezký den

3 0
možnosti
VK

Zajímala by mne struktura výdajů zdravotních pojišťoven, které jdou do ztrát, zda je to kvůli snížení příjmů z pojištění "odstavených" plátců nebo o celkově vyšší výdaje v souvislosti s covidem. Zvlášť pokud skutečně poklesly celkové příjmy nemocnic.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tvrdy-odhad-nejvetsi-pojistovna-vzp-prijde-o-uspory-a-bude-dluzit-miliardy-135745

0 0
možnosti
RV

různí dezinformátoři budou stále lhát, že se covid nemocnicím vyplatí, když to už dokonce vyvrací i ředitelé nemocnic

"Na covidu jsme prodělali 200 milionů. Je to levnější diagnóza, endoprotézu vám finančně nenahradí, říká šéf Motola Ludvík"

https://archiv.ihned.cz/c1-66887560-na-covidu-jsme-prodelali-200-milionu-je-to-levnejsi-diagnoza-endoprotezu-vam-financne-nenahradi-rika-sef-motola-ludvik

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS