Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Smrcko. Dejte vlade (kterekoliv) vsechny penize statu na utratu, budete mit takovych statu na svete mnoho. Jeste je dobre pripomenout, ze kdyz ty penize dojdou, ma vlada PRAVO si pujcovat bez limitu. Zadny "drzak" zde neni.

0 1
možnosti

Nějak taktně jste opomněl zmínit, že u těch technicky vyrovnaných rozpočtů figurovalo ANO a jeho předseda A.Babiš. V r. 2020 a 2021 - skončily v celé EU neslavně a ČR nebylo žádnou vyjímkou.

Nicméně když předával hospodaření měl celkové zadlužení v poměru k HDP lepší, než když vládu nad financemi přebíral.

To se o současné vládě říct nedá !

1 2
možnosti

škoda jen, že podobné statistiky, které dokládají moje slova - se běžně na webech nevyskytují.

https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/eurostat-dluh-deficit-cesko-eu-hdp.A201024_114523_ekonomika_ven

1 1
možnosti

Tzv. mýtus, že Češi jsou spořiví, není vůbec v rozporu s každoročním katastrofálním stavem rozpočtu. Protože většina lidi opravdu spořivá je - dokud se to týká jejich financí. Ale když se hospodaří na cizím, nastupují úplně jiné priority.

0 0
možnosti
Foto

J63a38n 57Š59i22k

24. 5. 2023 12:39

Přesně tak. Většina národa to nechce slyšet, ale je to tak. Češi prožírají budoucnost svou i svých dětí a nepomůže nic jiného než tvrdý náraz. A i potom tady bude masa, která bude natahovat ruce a plakat pro pastelkovné, slevy na jízdném a podobných nesmyslech, které nás dovedly tam kde jsme a co hůře, teprve dovedou do černé díry. Díky za článek a hezký den

2 1
možnosti

J65a31n 30P61a75v66e25l26e83c

24. 5. 2023 13:12

Většina národa to slyší neb není hluchá (v médiích se tento názor smaží každý den) a taky není hloupá, aby tomu věřila. Všem kdo trpí touto hysterickou fobií navrhuji léčbu emigrací do nějakého méně zadluženého státu - doporučuji zejména africké státy - tam je zadluženost k poměru HDP velice příznivá.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS