Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J46a82n 88Z77i10e31g51l55e83r

20. 11. 2023 10:51

Zasloužená karma za perfektní rozbor. Máte pravdu, tato země potřebuje strukturální reformy. Ty ovšem od materiálu jako SPD, PRO a další nemůžeme čekat. Jejich "myslitelé" na ně zkrátka nemají.

0 0
možnosti
LV

Máte pravdu. Včetně závěru, že je třeba opravdu hlubokých reforem. Ale ukažte mi ne politiky, ale voliče, kteří po opravdových hlubokých reformách opravdu touží. Takových je velmi málo. Všichni ostatní si pod pojmem "hluboká reforma" představují to, že budou ještě méně dávat a ještě více dostávat.

Vezměte si třeba školství. 2/3 těch, kteří jsou přijati na VŠ, tu školu nedokončí. Takže živíme obrovskou kapacitu, přičemž vlastně tyhle peníze vyhazujeme z okna. Ale zkuste říct, že je třeba zpřísnit podmínky pro přijetí na VŠ, včetně zavedení školného či povinné absolventské praxe. Rozemelou Vás na kaši...

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 19,60
  • Průměrná čtenost 1387x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky