Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a19n 65H29o58r64a

12. 9. 2013 21:41

Než se nám Miloušek rozhoupal, tak Venda kamarád si zvolil stranu pravou, a na něho pak zbyla strana levá. Tak bych u něho viděl vznik jeho levicové orientace. Jak tu někdo vzýval, aby dokázal své dovednosti, opoziční smlouvou nám je ukázali oba najednou, včetně Miloušova morálu a opilectví. Venda už všechny možné i nemožné ústavní funkce vystřídal, Miloušovi ho dohnal až teď a, jakoby ten pověstný mlýnek zamlel, má to i s třešničkami v podobě pádu vlády a rozpuštění sněmovny. To má za tu stranickou zradu a 10 let čekání. Nevěřím v jeho levicovost ani jiné "standartní" chování. Není hloupý, je vypočítavý, mocichtivý, mstivý, prolhaný, intrikář a mistrně využívá nastalou situaci. Nechce se mi uvěřit, že by tento scénář někdo vymyslel a dokázal uskutečnit, ale skoro to tak vypadá.

0 0
možnosti

J26a82n 73P28a68v27l68í48k

12. 9. 2013 21:17

Pane autore, převyprávěl jste si článek pana Jandourka po svém. Nic proti tomu, nicméně musím konstatovat, že kecáte. Měl byste si uvědomit, že váš pokus dělat ze čtenářů blbce vás činí nevěrohodným. Děláte-li takto blbce ze svých studentů, je to nezodpovědné,

0 2
možnosti
Foto

Mně prezident Zeman zatím nikdy nelhal. Ani nemohl, protože jsem s ním nikdy osobně nemluvila ;-)

2 0
možnosti

Nejsem privrzenec SPOZ. Ani MZ, jako osoba mi neni nijak prijemna. Ma vsak neco, co se mnoha lidem po slovem prezident CR nelibi. Me ano! Ma chut nam ukazat, jak prezident ma jednat. Ma to ale trochu neuplne. Minim tim, ze z nudy nemuze jinak ven. Ja osobne, a take proto, ze jsme jej volili primo, mu dal vice prace. At se muze opravdu vydovadet! Ja bych mu dal, hned jak jsme ho zvolili, za ukol sestavit svoji vladu, tu bych nechal schvalit senatem (jednotlive kazdeho ministra) a ukaz Milosi Zemane co dokazes! Na toho co prisel druhy by se po par mesicich zapomelo.

1 0
možnosti

A co si myslíte o těch bilbordech(jak píšu níže) vy,pane Smrčka?

1 0
možnosti

Pan Smrčka neodpověděl.....:-/

0 0
možnosti

Jako předsedovi KO SPOZ se Vám už nedivím.......;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Vážení, nemyslíte, že už je na čase přiznat, že Zeman v prezidentských volbách vyhrál a přestat žvanit? Příznivci knížete se pořád ohánějí demokracií. Měli by se podívat do USA. Tam Bush vyhrál o pár hlasů až rozhodnutím soudu a tím to skončilo. Nemyslíte, že tím kecáním ztrapňujete nejen sebe, ale i celý stát?

5 6
možnosti

Tady nejde o to, že vyhrál volby, ale o to jak se chová.... To jste nepochopil???8-o8-o8-o

5 5
možnosti

U mne Miloše Zeman neříká pravdu pořád. Už ty plakáty SPOZ hovoří za vše. A co ta šňůra pana prezidenta po krajích v doprovodu lídrů této strany. A návštěva soukromé školy na začátku roku. 

Po svém zvolení prohlásil, že bude nadstranickým prezidentem dolních deseti milionů. Avšak opak je pravdou.  Takže kdo tady lže???

9 1
možnosti

I kdyby Zeman vynalezl perpetum mobile, tak ho budete kritizovat. Fakt je, že Vám to usnadňuje anebo spíš ten jeho ansábl stojí -  za nic. Já být jím tak nejdu do gymplu dcerušky ale jinam, nejlépe mimo Prahu. A do gymplu pošlu Rusnoka.

Když nenavštíví nějaké kraje, protože by to bylo chápáno jako agitace za státní prachy, bude to taky špatně, štítí se venkovského lidu. Když někam jede, tak ho vyfotím tak aby byly vidět zmačkané kalhoty. To bych řekl, že je také záležitost ansáblu.

4 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 19,60
  • Průměrná čtenost 1387x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky