Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Jenže tato osoba je povoláním pedagog. Učila a možná ještě bude učit děti......;-€

2 0
možnosti

A co jako má  být, jsme v demokracii a kapitalismu, kde je všechno soukromou záležitostí. Samozřejmě pokud to bude vadit tamnímu SRPŠ, bude to trochu o něčem jiném.

0 0
možnosti
LS

Děkuji všem diskutujícím, někde jsem odpověděl nebo něco připoznamenal a určitě se sem ještě vrátím později odpoledne. Přeji všem pěkný den.

0 0
možnosti
MK

Neobávám se soudružky Semelové, která dokáže nanejvýš odhalit svůj pokleslý IQ. Jsem však opravdu zděšen z toho, že žiju mezi lidmi, kteří jsou schopni tuto duševní trosku opakovaně volit.

4 0
možnosti

A to v Praze. Fakt by mě zajímala sociální a věková struktury voličů KSČM tamtéž.

0 0
možnosti
LO

L68u36b19o49š 97O37t87t

18. 2. 2014 15:57

To, co jste napsal, není až tak úplně pravda. Jistému křiklounovi s knírkem se smáli od Anglie po Československo. Výsledky znáte... Názory s.Semelové jsou všeobecně známy a proto mě děsí, že dostane prostor v ČT. To příště v rámci vyváženosti pozvou pana Vandase?

2 1
možnosti
LS

Dobrý den. Já přece neříkám smát. Já říkám, že nemá smysl kriminalizovat myšlenky, ale vykázat je společensky na místo, kam patří. V tomto případě na smetiště. Ovšem jak vidno, parlamentním stranám nedělá paní Semelová problém, když jí jejich politici navolili do dvou výborů. Kdyby jí nenavolili do žádného s tím, že bylo právem voličů jí poslat do parlamentu, ale ostatní jí nemusí dávat nějaké funkce a mohou ji prostě ignorovat. To by pomohlo, aby se podobné případy nedostávaly k lizu. A že dostane prostor v ČT? Je to členka parlamentní strany, s tím asi těžko něco udělat.

0 0
možnosti
AF

Jen bych dodala, že p.Semelová by tyto své scestné názory neměla prezentovat veřejně.

To už zavání souzněním s diktátory , např.Kim-čong-unem .

1 0
možnosti
LS

No, předpokládám, že paní Semelová si není vědoma scestnosti svých názorů nebo je tak vychytralá, že ví, jaké blbosti říká, ale je to prostě jenom marketing. Ale to jsme zase u toho stejného, není možné jí zakazovat pronášet myšlenky, ať jsou jakkoliv pitomé.

0 0
možnosti
DK

Je zcela zásadní rozdíl mezi hloupostí (či pomateností) a veřejnou prezentací dogmat za hranou zákona.

5 0
možnosti
LS

Já si prostě myslím, že veřejně prezentovat myšlenky by měl mít právo každý a že myšlenka nemá být trestná.

0 0
možnosti
MH

V prvé řadě je potřeba si odplivnout před vámi coby demagogickému překrucovači faktů.

1 13
možnosti
VM

V48l61a16d19a 64M50u94s25i20l

18. 2. 2014 14:02

Pane Hofmane, snad byste to měl poněkud   ujasnit.Moc tomu nerozumím.

    Dle  triviální představy  laika má představitelka opoziční strany právě proto

 posleneckou imunitu, aby mohjl tvrdit co chce.

        Od popravy   doktorky Horákové uplynulo  cirka 63 roků Poslance by se mněli zabývat aktueklní problematikou tohoto státu!!

0 0
možnosti
PZ

Autore, ale tady nejde o žádnou hloupost, tj. neúmyslně nepravdivé či zavádějící vyjádření vycházející z neznalosti věci mluvčím, či z jeho nedostatečné mozkové kapacity probírané téma pojmout. V případě Semelové se jedná o zcela úmyslný ÚČELOVÝ akt se zlým úmyslem od osoby, která si je velmi DOBŘE vědoma pravé podstaty probíraného tématu a jejímž cílem je dotyčné téma dlouhodobě relativizovat a v okruhu posluchačů tak vypěstovat dojem nejednoznačnosti oněch zrůdných, zločinných, nelegitimních a absolutně zlých bolševických činů.

10 1
možnosti

Tak toto je pouze Vaše tvrzení. Vy byste musel dokázat např., že paní Semelová dobře ví vše třeba o poměrech v KLDR, a přesto fabuluje s cílem poškodit nebohý český lid.

2 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 19,60
  • Průměrná čtenost 1387x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky