Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidé, kteří si za peníze daňových poplatníků vydržují milenky a jejich rodinné příslušníky (Hadamczik, Nečas,...) by měli být doživotně diskvalifikováni pro jakoukoliv státem placenou funkci, ať už se jedná o trenéra reprezentace nebo předsedy vlády.

0 0
možnosti
JH

J12a59n 66H41o82r23a

26. 2. 2014 10:02

Nevím, proč by měli novináři nést odpovědnost za úspěchy či neúspěchy našich hokejistů. Předně, všichni aktéři jsou hokejoví profesionálové velmi slušně honorovaní, většina týmu již drahná léta, takže vlastně šli se svojí prací na trh. Jestliže se svojí prací neuspěli, pak se nemohou divit reakci národa, jejíž nositelem jsou převážně média. Jestli tuto reakci neunesli a svalují na ní svůj neúspěch, pak je to minimálně zbabělé. Většina jich "pracuje" v zámořské NHL, kde je tlak médií nemenší, takže výmluvy na média a nechválu národa jsou hloupé. Lojza, to je kapitola sama pro sebe; sebekritika a zodpovědnost včetně tmelení kolektivu a pozitvního vztahu s hráči, to jsou skutečnosti jemu na hony vzdálené. Spotovní odbornost neumím posoudit, jen jsem si nevšiml na naší střídačce žádného hecování či nějaké bojovné nálady, jen "čumění do blba" a kroucení hlavou...

0 0
možnosti
JS

Jako biolog si raději přeštěte vyjádření Jágra, ten tomu rozumí asi trochu víc, než člověk zblblý našimi od sebe opisujícími "novináři":-P

2 0
možnosti
LS

Tady přece nejde o to, rozumnět hokeji. A dokonce ani o to, jaký je pan Hadamczik trenér. A dokonce ani o to, jestli jsme hráli na OH tak nebo onak. Jde o způsob reakce. O způsob argumentace. I kdyby psali novináři dva měsíce dopředu, že to bude průser, že hráči jsou mizerní a trenér nemehlo, stejně nakonec jde o to, jaká je taktika trenéra a jaké jsou schopnosti těch chlapíků na ledě být lepší než ta druhá parta. Novináři jenom píší, žvatlají, komentují, chválí nebo kritizují, ale to je tak všechno. Oni Kovářovi nebo kterému brankáři nezakrývají výhled, nedrží Eliášovi hokejku... A jenom podotýkám, že nějaké od sebe opisující novináře jsem samozřejmě vůbec nečetl, je mi celkem opravdu jedno, co kdo píše nebo říká o hokeji. Čili mne neměl kdo zblbnout.

0 0
možnosti
JL

Absolutní souhlas R^!

1 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,47
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky