Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN
PS

P37e52t57r 37S47k64á85c21e53l

16. 10. 2014 23:37

Kvůli kopané snad bude jednou válka - říkával jeden můj příbuzný. Prý v Africe již dva kmeny proti sobě bojovali po zápase v kopané...

0 0
možnosti
LS

Váš příbuzný je jako Radio Jerevan. Nebylo to v Africe, bylo to ve Střední Americe. ;-DNebyly to kmeny, ale státy. Chtělo by se pokračovat, že to nebyl fotbal, ale hokej - nicméně to byl fotbal. V tom má Váš příbuzný pravdu.

0 0
možnosti
HV

H33o43n25z43a 16V64r59á53n18a

16. 10. 2014 18:24

Já to pořád nechápu. Někdo zamává vlajkou neexistujícího útvaru (tedy byla to vlastně vlajka podle definice toho slova?) a je to provokace? Proč? Pokud by někdo na fotbal ČR-Rakousko mával znakem R-U monarchie, taky by to byla provokace?

1 2
možnosti
LS

Necítíte jistý rozdíl mezi něčím, co se za všeobecného zmatku rozpadlo před sto lety, přičemž to bylo vždy spojováno v principu především vladařským rodem, a násilným rozpadem během v podstatě občanské války před několika málo lety? Zřejmě necítíte, jinak byste těžko mohl napsat takovou poznámku. Mimochodem, kdyby se v Liberci hrál zápas Česko - Německo a nad stadion by přiletěl dron s mapou Velkoněmecké říše z roku 1939 včetně Sudet, to už by provokace byla? Jestli to i nadále nechápete, pak jste marný případ.

3 0
možnosti

já osobně nemám nic proti tomu, aby se zápas Srbsko-Albánie hrál znovu. Ovšem pouze pod podmínkou, že srbský fotbalový svaz nebude potrestán za chování srbských fanoušků. Pokud ale dostane srbský fotbalový svaz pokutu, pak by měl být nedohraný zápas kontumován ve prospěch Srbska. To, že se utkání nedohrálo, je jednoznačně vinou Albánie, protože Albánci odešli ze hřiště (i s vlajkou Velké Albánie) a odmítli zápas dohrát.

2 1
možnosti
Foto

Albánci odešli ze hřiště, protože byli napadeni diváky a dokonce i srbskými pořadateli. A pokud vím, dosud nikdo nedokázal, že za tou vlajkou jsou Albánci, klidně by to mohli být i Srbové...

0 0
možnosti

Viděl jsem 8-o Jasnější penalta byla našich s Tureckem a je taky klid :-)

0 0
možnosti
Foto

Skupiny byly losovány náhodně a apoliticky pro jejich koeficientu.

0 0
možnosti
LS

V principu, nicméně některá opatření byla - právě Arménie a Azerbajdžán, Španělsko a Gibraltar...

1 0
možnosti
Foto

EU nedala jednoznačné stanovisko ohledně Kosova. Každý čl. stát k tomu přistupoval samostatně, např. Španělsko Kosovo jako stát neuznalo.

0 0
možnosti
RE

Jj, kdyby alespoň ten sport zůstal ostrovem míru bez politiky a byznysu.....To bychom ale chtěli asi moc.

2 0
možnosti
SB

Stačí vidět, jak byla vyřazena slovenská jednadvacítka z ME, a už víme, jak to s tou absencí byznisu je.

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky