Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak můžete napsat takovou hovadinu, že u Kobani se bojuje za Prahu ( ani u Madridu se za Prahu nebojovalo). Vždyť nemáme žádné objektivní zpravodajství, co se tam ve skutečnosti děje. A navíc nám ve skutečnosti ani po tom nic není. My bychom si měli udělat především pořádek u nás v Evropě (všimněte si, že nepíšu v EU). Tady nám islám a musulmani kvetou před očima, my jim dáváme sociální dávky a chodíme kolem nich po špičkách, abychom se jich nějak nedotknuli, ale co se děje v oblasti ISIL nás z demokratického a humanitárního hlediska najednou zajímá. Musulmani po naši demokracii a zvycích netouží, ti touží pouze po našich sociálních dávkách a území. Proboha, kdy už se jednou vzpamatujeme a tu pátou kolonu podporovanou jak zevnitř tak zvenčí vypoklonkujeme tam, kam patří a přestanem (slyšíš Obamo!!)rozdmýchávat nepokoje v jejich pouštních státech. Tady je možnost buďto to jejich území vojensky dobýt a tvrdě je okupovat nebo se jim do jejich země nevměšovat, ale v obou případech je nepouštět do Evropy!

1 1
možnosti
Foto

Prvotní příčinou tohoto stavu jsou daně.  V oblastech kde se válčí byla každá zbraň, každý náboj pořízen z daní a z velké části převážně těch našich Západních.  Nakonec o daně jde i v tomto konfliktu.  Co chtějí ti islámští fanatici?  Chtějí se zmocnit fungujícího daňového systému.

0 0
možnosti

A40d10a27m 54S34t93a28v97a

17. 10. 2014 9:46

"U Kobani se bojuje za Prahu": Ano, to platí - na rozdíl od Madridu či Majdanu.

4 0
možnosti

Za Prahu se bojuje, přesněji kapituluje, na ostrovech Lampedusa, Sicílie a na Maltě.

"Barevné revoluce" podporované po světě Západními tajnými službami  a následná anarchie invazi do Evropy zesilují.

Hlavní problém jsou ale  "užiteční idioti" v Evropském vedení :-(

9 0
možnosti

Tuhletu skutečnost si mnozí ještě nějak nepřipouštějí. Ale až nám slavná EU nařídí kvóty těch běženců přijmout, postarat se, tak se snad už většině otevřou oči a zjistí, kam to všechno vede ...:-/

8 0
možnosti

Napadlo mne, zda za tím výbuchem muničáku u Zlína nejsou islamisté - třeba zrovna odtud měla jít Kurdům ta munice.

3 0
možnosti

Někdo tam nedbale zašlápl vajgl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 19,60
  • Průměrná čtenost 1387x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky