Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení přátelé, děkuji za diskusi, já se k některým věcem vyjádřím níže, ale bylo mi každopádně ctí vyvolat takovou odezvu. Pěkný víkend.

0 0
možnosti
Foto

V několika větách ryzí fakta. Ale nebudou se líbit. Komu? No, doplňte sami sobě si... R^

2 0
možnosti

Faktem je, že pan Mach stále ještě nenavrhl eulamentu hlasovat o rozpuštění EU.

Takže dle mého názoru se zpronevěřil duchu předvolebních slibů jeho strany.

Takový návrh byl měl podávat pravidelně jako Marcus Porcius Cato.

0 0
možnosti

Umím si představit vystoupení ČR z EU.

Ale nemím si představit, že by to nějaký náš současný problém vyřešilo, spíš by problémy stávající zůstaly a nové přibyly.

Také by asi bylo čestné vrátit zinkasované dotace, ne?

1 0
možnosti

Svobodní vytýkají kde komu, že je přisátý na eurocecíku. Myslím, že není vůbec nic špatného říct o Machovi: "Teď jste i vy přisátý na eurocecíku." (a tím vpodstatě zpochybnit jeho ideologický boj). Já si prostě takhle nepředstavuju principiální postoj. Mach měl kdysi silácké výroky. Teď sám saje a už se jen zpětně vymýšlí, jak tento přístup racionalizovat.

0 9
možnosti

My voliči jsme ho tam poslali a saje nanejvýš jen naše peníze a to s naším souhlasem. Vy jste ho nevolil, tak si představujte, že ho taky neplatíte, zato platíte ty, co jsou chytřejší než Vy v oboru žárovek, vysavačů, teploměrů, sprch, splachovačů, vyvažování pneumatik, cikánů a vůbec ve všem.

7 0
možnosti
Foto

Macha a jeho stranu nemusím, článek ale má hlavu a patu. Vcelku nemám, co bych namítal. SSO u mě volitelná není, ale asistenti mě taky neruší.

2 0
možnosti

Machovo chování je v přímém rozporu s jeho proklamovanymi postoji. Každý to ovšem nechce vidět.

1 11
možnosti

Souhlas.

Je pěkné, že se umí podělit. Jiní to všechno schrábnou do vlastní rodinné kasy, jako třeba Bobrošíková.

0 0
možnosti

pan Mach se virtuálně pověsil sám, není nutné mu pomáhat a víte že mne to i trochu mrzí z té party Svobodných byl asi opravdu tím nejlepším, jenže šéf politické strany nesmí být moc kamarád ale spíše diktátor ve své straně, no pak to takhle dopadá

0 2
možnosti

Nejvetsi svoloc je tato parta euroskeptiku. Smutne ze ten jejich nejpomatenec sedi v EP Jen to dokazuje ze kazdy by nemel mit volebni pravo jako to bylo drive.

0 15
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky