Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Vážení přátelé, děkuji za diskusní vstupy. Přeji všem krásné příští dny a příjemné svátky.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že v drtivé většině chybí schopnost a hlavně ochota přiznat, že i jiný názor může být v něčem pravdivý. Výsledkem je, se za objektivní považují pouze názory shodné s mými a vše ostatní je podvod, konspirace, vliv jakýchsi temných sil apod. Bohužel to svědčí o inteligenci značné části tohoto národa (a to jak zleva, tak i zprava). Ale možná je to daleko prostší – myšlení bojí a přiznání vlastního omylu je nepředstavitelné. Takže vše svedeme na konspirace.

1 0
možnosti
Foto

Normální člověk čte aeronet pouze pro pobavení, případně aby zapudil vlastní mindrák tím, když najde článek ještě od většího pitomce, než jakým si připadá být sám.

2 2
možnosti
LS

Do jisté míry. Ale osobně si myslím, že podobné věci jsou nebezpečné a veřejným míněním mohou trochu, neříkám, že zásadně, pohnout. Je třeba s nimi diskutovat. Nedělat z toho problém, konec konců jsme ve svobodné zemi, takže ať si každý píše, co chce, ale když už to přehánějí, tak se k tomu nějak postavit. Díky a pěkný den.

0 0
možnosti
LW

L47e75o 61W20o25l65f

7. 12. 2014 10:03

Bohužel, podléhá tomu čím dál více zdejších diskutérů, ba i některých blogerů.

Karma R^

3 1
možnosti
JR

J84a32r77a 35R86a85n52k

7. 12. 2014 10:55

Nekolik z nas aeronet asi od brezna sleduje, clanky jsou dost primitivni. Na jare se nekolik zdejsich "renegatu", pan Streit byl tusim jeden z prvnich....  prestehovalo na aeronet a zacali psat stvave, casto neonacisticke clanky. Myslim, ze zdejsi admini uz na ne byli upozorneni, protoze par nechytrych diskuteru sem davalo odkazy na jedinou pravdivou webku.

4 2
možnosti
KS

Okecávat i neokecatelné je zřejmě česká národní vlastnost.Rv

1 0
možnosti
Foto

Horší je, když tyto konspirace mají sloužit jako omluva něčeho špatného

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, karma. Jako terapeut dodávám, že tyto konspirační teorie se čím dál víc stávají obvyklou příčinou depresí. Takže zahrávání se s nimi není jen nevinná zábava, ale může poškozovat duševní zdraví. Jejich pravou podstatou je nejčastěji lež a zášť, které člověku logicky na náladě nepřidají.

6 0
možnosti
Foto

No tak dospěl jsem ve svých třech blozích k závěru, že výsledky posledních parlamentních voleb do Sněmovny byly významnou měrou ovlivněny výzkumy veřejného mínění. Už proto, že existuje tzv. pětiprocentní hranice, o níž voliči dobře vědí. Když některá ze stran překročí onu pětiprocentní hranici v nějakém v tom publikovaném výzkumu, tak si té strany začnou voliči  všímat. A uvažovat o ní, že je volitelná. A ona strana, v tomto případě ANO, na sebe začne nabalovat protestní hlasy. A ani nechtějte vědět, jak pochybný byl výzkum veřejného minění na objednávku ANO, který jako první signalizoval překročení té pětiprocentní hranice.

To je ještě ten nejmenší příklad manipulace. Dálší věcí je, jak ovlivnila volby ČT volbou mediálních agentur, a to naprosto vědomě. Kdyby ta volba zněla SANEP, volby by dopadly trochu jinak.

3 1
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno, rozumné, děkuji, ode mne karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 19,35
  • Průměrná čtenost 1387x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky