Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I14v29o 26P27a95t69t12a

19. 9. 2015 17:34

Pane Smrčka, to nemůžete myslet vážně. Pan Jiří Rusnok je jen Jidáš koupený bankou ING v roce 2004 za třicet stříbrných. Více zde: http://sociologie.netstranky.cz/6-cast-pribeh-jednoho-bankere.html

0 0
možnosti
PH

P67e73t34r 82H32á24l96a

18. 9. 2015 22:14

Jaké jsou tedy ty vaše argumenty pro narušování rovnovážného kurzu, které jsou tak zřejmé, že proti nim nelze nic namítat?

0 0
možnosti
MS

Je pravda, že Rusnok byl snad jediný sociální demokrat, který mi kdy byl sympatický (taky nakonec ČSSD pro své kritické postoje opustil). Tyto mé sympatie ztratil poté, co se přilísal k Zemanovi a jeho SPOZ a na jejich zádech se vyšplhal zpět do nejvyšší politiky a posléze do ČNB. :-/

0 0
možnosti
JK

Vlastní názor je mu bližší než funkce.;-D Wow... tady se jeden fakt pobaví.8-o

0 0
možnosti
VK

Píšete o elitě ČNB a srovnáváte je s prvorepublikovými ekonomy.

Myslíte, že by pan Rašín udělal to, co Tošovský, prodal naše měnové zlato za nějaké ničím nepodložené papíry? Kolik jsme již na tomto obchdu prodělali a ještě proděláme?

1 0
možnosti
Foto

V dnešnímneinflačním světě zlato přestalo plnit funkci pojistky proti inflaci. ČNB si ponechla 56 tun prodala 14 tun  zlata. Nakoupila dolarové aktivity, které nám přináší roční výnos 1,253 miliardy korun ročně. O tolik víc ročně vynáší investice do dolarových aktiv než drženízlata. Měnové zlato prodaly mimo ČNB centrální bankyBelgie a Nizozemska, Austrálie , Kanady, Rakouska, V. Británie Švýcarska, Francie.

0 0
možnosti
Foto

Já tohle pořád nechápu. Proč se pořád honit, mít víc, být lepší, produkovat víc.... . Proč si neříci, že patříme k horní čtvrtině světa co se týče životní úrovně a nezafixovat to? Nulová inflace, nulový růst, úroky jen aby to bylo přiměřené vklad/půjčka a nemuselo se počítat s inflací. Co by nám scházelo? Já vím, je to naivní. Ale proč?

1 0
možnosti
TG

To není vůbec naivní, to je totiž moudrý. A čím dřív se půjde touhle cestou, tím lepší pro budoucnost....:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky