Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vypadá to, že jsou dvě Ruska, to vaše nějak neznám. Píšete nesmysly, zdá se, že nám chcete ukázat zlé, nepřátelské, kolabující, umírající Rusko. Pokud nejste slepý a máte všech 5 pohromadě tak víte, že v naprostém kolapsu a před krachem je celý západní svět. Takže vaše úvahy nejsou moc k věci. Mimochodem Rusko má zdroje, my máme kulový a co máme jsme prodali glogálním gaunerům takže mlčte a nepište kokotiny.

0 4
možnosti
Foto

Takovýchto podobných blábolů byly za totáče plné noviny.

1 0
možnosti
Foto

to radí Rusku ten pravej, pane Smrčko. Podívejte se, kam jste to dopracovali v Česku. Kdyby takto postupovala Ruská Federace, byli by v klidu, protože by jim nepatřilo anio to poslední ropné vřídlo a zisk by kompletně plynul na Bahamy Rv

3 10
možnosti
Foto

Důkaz toho, jak se dá z ruské propagandy úplně zblbnout.

2 0
možnosti
Foto

Velmi zajímavé , fundované. Souhlasím s tím , že eventuální ekonomický krach RF by byl obrovským problémem. Nejen pro Evropu. Příznivé je snad je to , že asi nehrozí hromadný exodus z matky Rusi.

Ruský člověk je smířený s tím , že bez bumažky nejde jít ani z děrevni do děrevni. Střední třída už pomalu přestává existovat a tak staus quo zřejmě vydrží další staletí. Platilo , platí a platit ještě dlouho bude - Moskva je daleko a car je věčný.....

4 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky