Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Úplně souhlasím. K té věčné naštvanosti na EU a její regulaci se dá taky dodat, že si náš úřední šiml taky umí ke každé direktivě dodat pár zrnek své moudrosti... takové bezdotykové baterie třeba. Kravina z Čech, jinde nevídaná, u nás s výmluvou na ten zlý Brusel zavedená. Prý v EU mohou být jen dvě sazby DPH, tvrdil to přece ministr Kalousek... A ono to tak taky není atd. atd.

Kazíme si to sami. Ale vymlouvat se je snazší.

0 0
možnosti

Po území EU se prohánějí statisíce lidí o kterých nikdo nic neví - kromě toho, že nás moc rádi nemají a občas někoho zavraždí, znásilní nebo okradou.

Kouřit v hospodě nesmím, policajti mě sledují na internetu, mám nařízeno jaké musím mít pneumatiky a pořád dokola musím kupovat nové lékárničky, kterých má už naše rodina slušnou sbírku.

Kolem dokola platím revize všeho možného a do baráku mi může vtrhnout bůhvíkdo a kontrolovat bůhvíco.

Platit musím neziskovky i solární mafii a Francouzům nesmyslné částky za vodu.

A pak mě někdo bude přesvědčovat, že se mám bát Ruska.

Žádný Rus mě takhle nebuzeruje a neokrádá o peníze.

To je ale idiotský nápad...

Na rozdíl od autora blogu si myslím, že se máme čeho bát a že se to rodí v cizině a ne že ne.

A tak jsem se dobrovolně rozhodl bát se politiků EU i těch našich.

Nedokáži totiž odhadnout jaké problémy svojí činností (a někdy i přehlížením a nečinností) dokáží vyvolat.

0 0
možnosti

Jenže když se jen posadíme na zem a budeme si vážit toho, co máme, tak už to za chvíli nemusíme mít.

1 0
možnosti
Foto

Když ono je tak lákavé stavět svou kariéru na vyvolávání strachu. Všem těm křiklounům lze doporučit minimálně roční pobyt v zemích, které tak opěvují - na ruské či čínské vesnici. Jistě, máme co zlepšovat, ale máme se tak dobře jako nikdy předtím. Jen se musíme více o to starat sami.

2 1
možnosti

Souhlasím, posaďme se, vezměme např. měrnou jednotku lidského věku 75 let a podívejme se. Spousta jevů nebere zcela jiný význam ! Pak asi komický zápas KSČ s církví - skore 40 : 2000 let, mega Revoluce v Rusku - uplyne 100 let - První Dekret - půdu rolníkům, aby byly potraviny. Hitlerova tisíciletá říše trvala 12 let, Láska na věčné časy k SSSR o cosi déle - 40 let a ještě to bylo tuplované - A nikdy jinak ! Pak přehršel paradoxů dějin - Smutný, odsunutý Sudeťák do Bavor - je náhle veselý, nemusí budovat socialismus ! Vítěz 2 světové války je jasný - ve srovnání s poražencem pak zase jakýsi nejasný ... Opravdu, važme si toho co máme - pravda, měli jsme být dále ... :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS