Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Prezident Trump vyhral volby slovy o obchodu, ktere americky obcan jiz dlouho neslysel. "Fair Play". Jako businessman vedel neco o takovem soutezeni. Snazi se uplatnit tyto dve slova take i do normalniho zivota. Zde je to horsi. Levicaci nemaji zajem. Jejich zakulisni hra je nekdy na pokraji anarchismu. Podporovana miliardari typu Sorose, kterym Trump pri kandidature na prezidenta nic neslibil. V tom je ta nenavist proti nemu.

Pri studiu politiky dnesnich Spojenych statu, urcite naleznete mnoho stejne spiny i u nasich politiku, podobnych tem levicakum v Unii. Ale take v rozdilu obcanu. Tam v USA nejsou lenivi a netecni k tem problemum v jejich zivote, ktere jim goverment diktuje. Jsou podporovani perfektni ustavou, ktera jim dopomaha k vymene tech nejvice spinavych. To patri i pri volbe prezidenta.

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky