Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, marná snaha. Ve frontě na metál Za zásluhy jste hodně vzadu. ;-D

3 0
možnosti

J84i57r34i 12B76o29r

4. 11. 2019 13:58

Že bych potřeboval osvětu zrovna od vás si nemyslím.Něco podobné ho jsem zažíval

kdysi dávno při PŠM.(pro mladší ročníky, PŠM=politické školení mužstva)

1 0
možnosti

Myslím, že zaměňujete příčinu a následek.

Když budu s někým hrít hru a on bude podvádět a díky tomu vyhraje, bude sice oficiálně vítěz, ale přesto jej nebudu za vítěze považovat. Miloš Zeman v ani jedné své kampani (pardon, ta druhá nebyla... ) nepostupoval fér. Zákon není etika...

1 0
možnosti

Státní vyznamenání by rozhodně neměla sloužit k tomu, aby je prezident tohoto státu zneužíval k odměňování svých kamarádů a spřízněných duší, jak se v minulosti již několikrát stalo. Například režiséři Sedláček a Renč toho ještě zdaleka tolik nevytvořili, aby v tak mladém věku obdrželi vyznamenání Za zásluhy (ale zato svým dílem přispěli k Zemanově volební kampani). Naproti tomu je zde Zdeněk Svěrák, kterému by k jeho životnímu výročí před třemi roky (80 let) toto vyznamenání velmi slušelo za jeho umělecké, pedagogické a charitativní počiny (zakládající člen Divadla J.Cimrmana, autor scénáře a představitel hlavní role "Oscarového" filmu, spousta scénářů k úspěšným filmům, písničky pro děti, Paraple). Ale ten bohužel v prezidentských volbách podpořil Zemanova protikandidáta, a tak nemá nárok. A vy něčemu takovému fandíte. Že se nestydíte.:-/

2 0
možnosti

Přemýšlím, co tak v pondělí - Z fotky, i poměrně slušně vypadajícího člověka - Tak může pudit ? Šířit osvětu o dobromilnosti a korektnosti - Hradního staříka ? Má osobní čest, hrdost Čecha - Přitom, velice naříká ! Že Vy budete nějaká součást, klaky klika ? ... :-)

2 0
možnosti
Foto

P29e47t85r 57O82m79e97l24k80a

4. 11. 2019 12:51

Pan Ovčáček by to lépe nenapsal.:-)

6 0
možnosti

Pane autore, rád čtu vaše články s ekonomickou tematikou a skoro vždy s vámi souhlasím.

Dnes se vám to však moc nepovedlo. Hlavní vaší dnešní ideou je, že náš prezident smí zaujímat pozici "Stát jsem já". A s touto ideou hrubě nesouhlasím.

0 1
možnosti
Foto

Státní vyznamenání uděluje stát, president je pouze předává. Nebo myslíte, že stát=president? Ten náš si to, bohužel, myslí.

Rv

6 0
možnosti
Foto

Nemohu souhlasit. To je něco jako preventivně zavírat potenciální porušovatele zákonů a pachatele trestních činů. Uvědomujete si vůbec, co jste napsal? Navíc existuje protokol, který je tímto porušován a je preferován soukromý názor před pravidly, jak je u Zemana pravidlem.

5 0
možnosti

S tou poslední větou naprostý souhlas ... jen jste ji myslel asi trochu jinak, než já ;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS