Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obávám se, že nerozumíte americké realitě tak moc, jak si myslíte. Těžko říci, jakou má Bloomberg šanci, ale osobně bych řekl, že bude mít velký problém přejít i přes demokratické primárky. Bude záležet, s čím se pokusí oslovit. Pokud bude používat stejné argumenty jako v New Yorku, nemá v celostátním měřítku žádnou šanci.

0 0
možnosti

K79a40r33e97l 29J12a96n71d41a

20. 11. 2019 0:27

NY je mimořádně liberální. To nemusí nic znamenat.

0 0
možnosti

Diky za super clanek. Ale prosim, odstrante carku z posledni vety.

Co se kupovani hlasu tyce, nic proti tomu nemam. Povazuji za zcela spravne dat lidem moznost prodat neco, co maj i automaticky. At uz jde o cas ci o moc.

0 0
možnosti
Foto

Není mi moc jasný, kdo nebo co je v tom úvodu tou chcíplou kozou. Pokud se podívám na sázkařské servery, tak Demokrati mají celkově stále navrch a tendence je vcelku setrvalá.

https://www.predictit.org/markets/detail/2721/Which-party-will-win-the-2020-US-presidential-election

Taky mi nepřipadne, že by po Bloombergovi voliči nějak moc toužili. Takže pokud bych do toho musel zatáhnout kozy, spíš bych řekl, že se jim moc nechce do už tak dost početného stáda ještě přibírat kozu, která se sotva udrží na nohou.

https://fivethirtyeight.com/features/weve-got-some-new-polls-for-bloombergs-potential-campaign-they-arent-great/

Jinak se senátorkou Warrenovou vcelku souhlasím: miliardáři by si volby kupovat neměli. Protipříklad sedí ve Strakovce. :-)

0 1
možnosti

Zajímavé. Někoho takového to asi chce, má-li mít proti Trumpovi šanci.

0 0
možnosti

Řekl bych, že v případě úspěchu by Bloomberg vadil Trumpovým voličům podstatně méně než Clintonová, Warrenová nebo Sanders.

1 0
možnosti

To je bomba, další miliardář v politiceR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky