Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano vyrazíme do obchodů bude nakupovat výrobky, který dodává na trh Babišův Agrofert. Protože živnostníci pokud jim nepomůže stát, jak v celém světě zkrachují. Čím méně živnostníků, tím lépe pro Babiše.

2 0
možnosti
Foto

Snažím se kupovat zboží "Bez Andreje", ale v některých obchodech a v určitém sortimentu se již dnes nic nakoupit nedá...A po krizi budou v obchodech převládat nekvalitní potraviny z Agrofertu (který údajně ale Babiš nijak neovládá)...:-(

0 0
možnosti
Foto

Tak v supermarketech jsme v březnu měli utrácet tolik co o Vánocích.

0 0
možnosti

Občas píši, že mi to moc nemyslí, (stav beze změn), a proto Vládě věřím. Jsem proto nadšen prohlášením A. Schillerové, která sdělila, že - Pod moudrým a prozíravým vedením - Má ČR vytvořen dostatečný, finanční polštář .. !

Pravda, ANO, s určitým znepokojením sleduji čilý pohyb ! Svědomitých pracovníků, zejména pracovních kolektivů okolo EET a Účtenkovky ! Záhadně vykupují Sýpkoviny a něco šijí ! Právě ty polštáře - Klasický rozměr, 70 × 90 cm ! Ty, podobně, jako Roušky budou rozdány národu a krize je zažehnána ! Lék na koronokrizi byl tak vynalezen a tak nám bude lépe ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Ano nakupujme, ale jen výrobky prokazatelně vyrobené v Evropě a pokud tato možnost není tak i v Asii, v žádném případě čínské výrobky....

1 1
možnosti

Jsem moc zvědavý, z čeho budou utrácet ti, kterým současné vládní kroky seberou práci nebo živnost. I já sám bych utrácel, až bych brečel. Dnes však nemám kde a až to skončí, tak asi nebudu mít z čeho.

0 0
možnosti
Foto

Vaše spotřeba může být snadno nahrazena těmi střadateli, kteří drží v bankách na účtech 4 bilióny úspor.

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,47
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky