Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Když se podíváte na graf teplot za posledních cca 2000 let, tak z něj žádný trend nelze odvodit. Je to značně nepravidelné kolísání.

Globální oteplenci se nám snaží namluvit, že to kolísání právě teď skončilo a bude se už stále jen oteplovat. A já tomu prostě nevěřím, protože nepřinášejí žádné argumenty.

1 0
možnosti
MS

Členka Akademie věd ČR, Ing. Ivanka Charvátová, to má pěkně vysvětleno ve svém objevu, - jak, a na jakém principu se pohybuje Slunce vzhledem k ostatním planetám (tedy i Zemi). Jenže přiznat, že na klima Země má naprosto rozhodující vliv Slunce, to je ekonomická sebevražda, na tom se nedá naprosto nic vydělat, protože Slunce jsme se holt ještě ovlivňovat nenaučili...

Tak. A to je asi tak všechno, co se k tomu dá říci. Snad jen, že právě pro výše uvedené důvody je o "Charvatova cycle" ticho po pěšině ...

Koho by to snad i přesto zajímalo : https://www.ig.cas.cz/kontakty/seznam-pracovniku/ivanka-charvatova/

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 21,50
  • Průměrná čtenost 1391x
Jsem původním povoláním biolog, ale od roku 1990 se zabývám ekonomikou, především podnikovou. Specializuji se na problematiku sanací a restrukturalizací. Profesor podnikové ekonomiky na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky